Ondanks het coronavirus zijn we gewoon open en leveren we veilig je pakket af!

We kunnen ons voorstellen dat er bij onze klanten een hele hoop vragen zijn omtrend het coronavirus (COVID-19) en de maatregelen die wij en onze pakketdiensten hierdoor hebben genomen. Is het bijvoorbeeld nog wel veilig om online een pakket te bestellen? Wij zijn gewoon nog open en leveren al onze pakketjes veilig af! 

Volgens het RIVM wordt het coronavirus niet overgedragen via post of pakketten

Het RIVM heeft bekend gemaakt dat het virus niet overdraagbaar is via post of pakketten. Daarom bezorgt PostNL gewoon zoals gebruikelijk en volgens de richtlijnen van het RIVM onze pakketten thuis. Uiteraard zijn er wel extra maatregelen genomen om te voorkomen dat het coronavirus zich verder kan verspreiden. 

PostNL volgt alle RIVM-richtlijnen en nemen verschillende hygiënemaatregelen om verdere verspreiding te voorkomen. Alle medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo veilig mogelijk te werken. Zo houden de bezorgers altijd 1,5 meter afstand en wordt fysiek contact vermeden. Pakketten worden bijvoorbeeld niet meer overhandigd, maar speciaal op de grond klaargezet waarna de bezorger op afstand zal wachten tot jij dit in ontvangst zal nemen. Voor contactloze bezorging van post of pakketten waarvoor moet worden getekend, vragen we je een geldig legitimatiebewijs (paspoort of rijbewijs) bij de hand te hebben. Geef de drie laatste tekens hiervan door aan onze bezorger. Die tekent hiermee dan voor de ontvangst van je pakket.

Onze pakketjes worden uitsluitend geleverd vanuit lokale leveranciers

Al onze artikelen worden uitsluitend geleverd vanuit lokale leveranciers vanuit Nederland en België. Al onze leveranciers zijn zich bewust van de ernst van de situatie en handelen hier ook naar. Ook onze leveranciers volgen de RIVM-richtlijnen op de voet en nemen extra hygiënemaatregelen zodat jouw pakketje veilig bij je thuis afgeleverd kan worden. 

Alle bestelde artikelen worden dus gewoon netjes volgens de levertijd die jullie van ons gewend zijn thuis bij je afgeleverd.

Help de Nederlandse retail! Je krijgt van ons extra korting middels de kortingscode: help-de-retail

De economische gevolgen van het coronavirus zullen voor veel sectoren en ondernemers een grote impact hebben. Help de Nederlandse (r)etailers overeind te houden door vertrouwen te houden. We kunnen en moeten niet massaal stoppen met uitgeven omdat de retail anders nooit meer hetzelfde zal zijn. We wensen je heel veel sterkte in deze uitzonderlijk moeilijke periode. Zorg voor jezelf, voor elkaar en wees voorzichtig!